Vážení dárci,
víte, co dnes dorazilo k nám na Domov? 🙂
Rádi bychom touto cestou vyjádřili naši upřímnou vděčnost za váš finanční dar na pořízení 3D brýlí Kaleido pro naše klienty. Vaše podpora má pro nás velký význam a znamená pro naše klienty nejenom zlepšení jejich každodenního života, ale také otevření dveří k novým zážitkům a rozšíření jejich možností.
Díky těmto moderním 3D brýlím Kaleido si naši klienti budou moci vychutnat virtuální realitu, která jim umožní cestovat do různých světů, prožívat dobrodružství, a navázat tak nové zážitky a vzpomínky. Tato technologie má pro ně obrovský terapeutický potenciál a pomůže jim získat novou perspektivu a radost ze života.
Vaše štědrost nám umožnila posunout se vpřed a přinést našim klientům nejnovější technologie. Vaše podpora je pro nás inspirací a motivací pokračovat v naší práci a snažit se o zlepšení kvality života našich klientů.
Ještě jednou vám děkujeme za váš příspěvek. Vaše podpora má skutečně významný dopad na životy našich klientů a pomáhá nám vytvářet prostředí plné radosti, pohody a smysluplných zážitků.
Nesmíme zapomenout poděkovat také Kaleido VR za realizaci tohoto skvělého projektu.
Děkujeme 🥰❤️